Årets uppdatering!

Haha nu var det fan ett tag sen sist, men nu får det bli en uppdatering så man har något att läsa om 1 år igen!
Senaste nytt då!

- Sommaren kom och tyvärr tog det "slut" mellan mig och grabben i tre månader, but now were back together :)
Förjävla långa tre månader men man inser verkligen vad som är viktigt i livet efter en sån grej. Älskar dig Jimmy<3

- Underbara Tindra växer upp så fort, hon har sagt "Emma" nu och skrattar för det mesta (när hon inte skriker..)

- Jag har faktiskt börjat jobba men blev lite tunt med timmar efter att sommaren tog slut. OKQ8 är bra grejer det, trivs skitbra där. Lite jobbiga timmar bara but that's life.

- Ja, iochmed att jag och grabben tog en liten.. "paus" eller vad man ska kalla det, så blev det inte så mycket bilträffar för mig. Är mer hans grej, jag är ju lite av en "tyst entusiast" så att säga, men blev en liten "secret road trip" till Västerås Power Big Meet för att överaska en polare till mig.
Det var inte så jättelyckat kan jag säga men it had its moments:)

- Börjar tvåan på VTG nu, inriktning lackering/plåt. Jättebra att man startar kursen med totalhaveri på höger handled så man inte ens kan hålla i svetsen. Men nu har jag fått stödhandske, feett obekväm men funkar. Så håller knäna på att säga upp sig och ryggont. Antingen är jag gammal, gravid eller har problem med skelettet x)

- Ja, nu börjar det "rulla på" (hehe) med min fina 242a. Det gick ju som en påse nötter men vi har FÖRHOPPNINGSVIS hittat felet. Det var något i insprutet som inte lirade så fick konvertera från mekansikt till elektroniskt insprut, så nu är jag bara ett tryckrör, turbobox och spridare ifrån att ha en grym bil.
Kommer gå på etanol så blir väl en jääävla rulle i den där!

- Kan inte fatta att det kommer så långt ner på "listan" men ska till grekland imorgon. Natten till söndag nu, så på måndag (imorgon) sticker jag, Jimmy, pappa, Maria, Elin, Martin och Tindra till grekland i en vecka. Spänd? Nääh..
Ja så det ska bli otroligt kul, lite smått med resfeber bara.

- Ja och så det allra senaste från idag då.
Övertalade grabben att åka till en såkallad "raggarkrog" ikväll på Värmdö, heter Rough Stuff. Inget direkt för mig, tycker det bara är en dålig ursäkt för tjejer att klä upp sig i korta klänningar från "50 talet" (dvs Gina Tricot's senaste spya) och killar som tar på sig en skinn-väst och som läst senaste numret av "Wheels" på muggen liksom. Men som alltid så finns det wannabe's och så finns "the real deal". Tyvärr KRYLLAR det av wannabe's där. Och jag är mer intresserad utav välvårdade jänkare/vettare än en nerspydd parkering med femtiplusare som lekter tonåringar. Det är annars jävligt kul att träffa sina polare och man har ju kul där, inget illa om själva krogen, men liksom, det finns ju människor till verkligen allting och jag stör mig lite så jag åker inte dit helt enkelt:)

Iallafaaaaall, så fick jag köra ett lass med människor dit, åka därifrån, hämta fler, köra dit dom IGEN, fastnade där ett tag, sen så skulle jag bara göra en liiiiten burn på en parkering - vad händer då ? 
Jo, bilfan går sönder. Lät som en jävla helikopter för fan!
Förmodligen, av ren slutsats av lätet och beteendet på bilen, så är det förmodligen katten som är igensotad eller nått för acca gjorde den fa-an inte.. 
Så nu ska pojkvänner låna ut sin diesel (som inte ens startar i vissa fall, och som tappar laddningen med jämna mellanrum så allt slocknar) så jag ska åka och hämta alla igen. 
Måndag kan inte komma fortare alltså:)


Ja, det var väl allt för det här halvåret.
Nu ska jag ta lite cola i dropp så man blir pigg och kan åka 6 mil.. Vad gör man inte för sin flock?


Overandout - DT 

RSS 2.0