Elmia

Dags för ett till inlägg.
Ännu en gång har jag suttit och läst igenom gamla inlägg och tänkt bak på gamla minnen, bra idé med en "Händelse-dagbok".

Ja, på senare tid har jag gått och fått CPÖS. (Carl Pedal Öberg Syndromet).
Har börjar samla på mig bilar.. För tillfället har jag 3 bilar och kör bara med en. Ska försöka sälja nykomlingen. Fick en bil gratis utav mamma för den behövde dom tydligen inte, en 242 från 88. GRYMT fräsch, tyvärr är avgaset helt Haiti på den men säljer den nog i befintligt skick.

Och igår så kom jag hem från Elmia.
Åkte faktiskt bara upp över dan, var tänkt att vi skulle sovit kvar men vi bestämde oss för att åka hem igen vid 9, så var hemma runt 12 efter att vi lämnat Danne och Robban.
Det var faktiskt roligare än förväntat. Jag, Carro och Helen dissade mässan (anledningen till att man ens åker dit..) och gick på långpromenad i Jönköping istället. Så det var förbannat lyckat, handlade lite mat på någon form utav ICA och satte oss rätt i en rondell i Centrum och käkade lunch. Det var brutalt kul, lite kallt men annars var det awesome. Sen satte vi oss på stranden och hade klockren utsikt över vättern.

Helt perfekt som avslutades med en skön och varm säng med älskling:)

RSS 2.0